Ojojoj (forts.)

Släkttabellen som jag nyss lade ut ska väl snarast ses som en lätt uppvärmning. Här kommer the hard stuff: alla grenar av den uppenbarligen stora släkten Esseen, med Adde-Gabrielssongrenen som en liten avknoppning (se linjerna 17, 50-54 samt 121 och 122).

Vill man se helheten gör man klokt i att skriva ut alla bilderna och lägga pussel på ett golv eller ett stort bord. Men vill man se just Gabrielsson och Adde (Samuels mor Adolfina hette Adde som ogift) bör det räcka med några av bilderna. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s